فقط در مادربردهای Z170 میتونید .از رم بالای 2133 با فعال کردن XMP استفاده کنید . این محدودیت برد نیست . محدودیت چیپست های B150 هست . پس ماکزیمم باسی که روی این بردها قابل استفاده است .2133 هست .
با سلام،
همونطور که مطلعید این مادربرد از intel xmp پشتیبانی نمیکنه ولی قابلیت های متنوع دیگری داره، من یک پک دوتایی از رم Trident zرو خریدم، اصل محصول 4*16 هست که من 2* 16 اش رو خریدم، باس رم 3000 اه ولی چون مادربردم xmp نداره باید به صورت دستی تنظیمش کنم، من تاحالا این کارو نکردم اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید چون سه شنبه خریدمش و تازه دیروز اسمبلش کردم، 940 تومن پول رم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، نمیخوام سفر آخرتش بشه، آیا مادربرد تو قیمت همین مادربرد که 380 گرفتم هست که xmp داشته باشه، ترجیحا چیپست b150 . تا امروز مهلت تعویض دارم، به شرط xmp خریدم!
لینک رم:
http://gskill.com/en/product/f4-3000c14q-64gtz
بازم ممنون
آخرین ویرایش توسط sardar74 در تاریخ 01-12-16 انجام شده است
|
فقط در مادربردهای Z170 میتونید .از رم بالای 2133 با فعال کردن XMP استفاده کنید . این محدودیت برد نیست . محدودیت چیپست های B150 هست . پس ماکزیمم باسی که روی این بردها قابل استفاده است .2133 هست .
sardar74 (01-12-16)
پس اینکه بعضی مادربرد ها تو مشخصاتشون تو صفحه سایت سازنده پشتبانی تا فرکانس مثلا 3866 و xmp support چیه؟
مثل این مدل ایسوس:
B150M-A/M.2 | Motherboards | ASUS Global
کار میکنه ولی فرکانس رم دانگرید میشه به 2133
فقط در مادربردهای Z170 باس بالای 2133 خواهید داشت.
توی لینکی که دادی خیلی خوشکل نوشته
Due to Intel® chipset limitation, DDR4 2133 MHz and higher memory modules on XMP mode will run at the maximum transfer rate of DDR4 2133 Mhz.
sardar74 (01-12-16)
اونجاشو خوندم:
Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)
ولی به خاطر این برام سوال شد.
تنظیمات تایمینگ مادربردم بازه، یعنی با اون هم نمیشه؟
خیر محدودیت چیپست هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sardar74 (01-12-16)
|
یه سوال دیگه هم دارم، اینکه پردازنده های k با استفاده از ضریب در چیپست های غیر از z مثل همین b150 اور میشن یا باز هم z لازمه؟
sardar74 (01-12-16)
از پاسخگویی شما که همیشه با سرعت و کامل جواب میدین خیلی ممنون
AMD>INTEL (01-12-16)
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون سوالتون درباره برد گیگابایت بود . لطفا نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر مطرح کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks