فقط در مادربردهای Z170 میتونید .از رم بالای 2133 با فعال کردن XMP استفاده کنید . این محدودیت برد نیست . محدودیت چیپست های B150 هست . پس ماکزیمم باسی که روی این بردها قابل استفاده است .2133 هست .
کاربر شهرسختافزار
با سلام،
همونطور که مطلعید این مادربرد از intel xmp پشتیبانی نمیکنه ولی قابلیت های متنوع دیگری داره، من یک پک دوتایی از رم Trident zرو خریدم، اصل محصول 4*16 هست که من 2* 16 اش رو خریدم، باس رم 3000 اه ولی چون مادربردم xmp نداره باید به صورت دستی تنظیمش کنم، من تاحالا این کارو نکردم اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید چون سه شنبه خریدمش و تازه دیروز اسمبلش کردم، 940 تومن پول رم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، نمیخوام سفر آخرتش بشه، آیا مادربرد تو قیمت همین مادربرد که 380 گرفتم هست که xmp داشته باشه، ترجیحا چیپست b150 . تا امروز مهلت تعویض دارم، به شرط xmp خریدم!
لینک رم:
http://gskill.com/en/product/f4-3000c14q-64gtz
بازم ممنون
آخرین ویرایش توسط sardar74 در تاریخ 01-12-16 انجام شده است
|
|
فقط در مادربردهای Z170 میتونید .از رم بالای 2133 با فعال کردن XMP استفاده کنید . این محدودیت برد نیست . محدودیت چیپست های B150 هست . پس ماکزیمم باسی که روی این بردها قابل استفاده است .2133 هست .
sardar74 (01-12-16)
کاربر شهرسختافزار
پس اینکه بعضی مادربرد ها تو مشخصاتشون تو صفحه سایت سازنده پشتبانی تا فرکانس مثلا 3866 و xmp support چیه؟
مثل این مدل ایسوس:
B150M-A/M.2 | Motherboards | ASUS Global
کار میکنه ولی فرکانس رم دانگرید میشه به 2133
فقط در مادربردهای Z170 باس بالای 2133 خواهید داشت.
توی لینکی که دادی خیلی خوشکل نوشته
Due to Intel® chipset limitation, DDR4 2133 MHz and higher memory modules on XMP mode will run at the maximum transfer rate of DDR4 2133 Mhz.
sardar74 (01-12-16)
کاربر شهرسختافزار
اونجاشو خوندم:
Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)
ولی به خاطر این برام سوال شد.
تنظیمات تایمینگ مادربردم بازه، یعنی با اون هم نمیشه؟
خیر محدودیت چیپست هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sardar74 (01-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه هم دارم، اینکه پردازنده های k با استفاده از ضریب در چیپست های غیر از z مثل همین b150 اور میشن یا باز هم z لازمه؟
sardar74 (01-12-16)
کاربر شهرسختافزار
از پاسخگویی شما که همیشه با سرعت و کامل جواب میدین خیلی ممنون
AMD>INTEL (01-12-16)
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون سوالتون درباره برد گیگابایت بود . لطفا نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر مطرح کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks